Olavin tarina

Olavi Kandolin on keskustalainen poliitikko, Kurikan kaupunginhallituksen puheenjohtaja, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen aluevaltuutettu ja aluetarkastuslautakunnan puheenjohtaja sekä Etelä-Pohjanmaan maakuntavaltuutettu. Olavi toimii käynnissäpitäjänä Nurmon Atrialla. 

Olavi on 5 lapsen isä ja puolisonsa Niinan kanssa heillä on 9 henkinen uusperhe.

Olavi asuu lasten ja puolisonsa Niinan kanssa Kurikassa Rinta-Kurikan yli 500-vuotiaalla historiallisella tilalla, jonka 18:s isäntä hän on. Olavi harrastaa metallin etsintää, sukututkimusta, metsänhoitoa ja paikallishistoriaa, josta hän on pitänyt luentoja sadoille koululaisille ja vieraille Kurikan museolla.

Sotilasarvoltaan Kandolin on reservin sotilaspoliisi korpraali. Hän on palvellut varusmiehenä Niinisalon varuskunnassa.

Työkokemus

Olavi on ollut töissä käynnissäpitäjänä  lähes 20 vuotta, vuodesta 2003 alkaen Seinäjoella Atrian tehtaalla. Lisäksi hän on ollut samaan aikaan 10 vuotta vartijana/hotellin reseptionistina 2000-2010 sekä 6 vuotta nuorisokodissa nuorisotyöntekijänä erittäin vaativien nuorten parissa 2012-2018.

Koulutus

Olavi on kirjoittanut ylioppilaaksi vuonna 1999 ja suorittanut mekatroniikan/teollisuusautomaation insinöörin tutkintoa 4 vuotta ja 175 opintopisteen verran. Suoritettuihin opintoihin on kuulunut perusopintojen lisäksi  mm. energiatekniikkaa, teollisuustaloutta, valmistustekniikkaa, teollisuustuotantoa, henkilöstöjohtamista, markkinointia ja viestintää.

Arvot

Arvopohjani tulee vanhempieni ja isovanhempieni työtä, perinteitä ja suomalaisen, kristillisen kulttuurin arvoja kunnioittavasta kotikasvatuksesta.