Olavista sanottua

Olavi Kandolin kuuntelee kaikkia ja osaa ottaa toiset huomioon. Kyky innostua ja keskittyä haasteisiin ovat politiikan tekijälle tarpeellisia luonteenpiirteitä. Pidän Olavia taitavana puhujana, joka perehtyy asioihin suurella sydämellä ja tarmolla. Ratkaisukeskeinen elämänasenne ja kyky löytää asioiden valoisa puoli ovat hänen vahvuuksiaan.

Elsi Katainen
Euroopan parlamentin jäsen

Olavi Kandolin – Samuli Paulaharjun jalanjäljissä
Kurikka-Seuran puheenjohtaja Olavi Kandolin tunnetaan kurikkalaisen ja eteläpohjalaisen kulttuuriperinteen asiantuntijana  ja kerääjänä Samuli Paulaharjun jalanjäljissä kymmenien vuosien aikana. Suomalaisen
kulttuurin pohjalta syntyi itsenäinen sivistysvaltio itsenäinen Suomen tasavalta 1917 Snellmannilaisessa hengessä. Pitkän linjan kansankulttuuritoimijana toivon, että tulevaan Suomen eduskuntaan valittaisiin Olavi Kandoliinin kaltaisia kulttuuriperinteen vaalijoita ja kehittäjiä.

Jorma Aro
Kulttuurineuvos

Tunnen Olavin ensisijaisesti perheenisänä, joka kiireen keskellä viettää paljon aikaa lastensa kanssa. Hän on helposti lähestyttävä, aina valmis kuuntelemaan ja auttamaan. Tämä nuori poliitikko on valmis tekemään rohkeita päätöksiä ja ottaa vastuuta omista teoista.

Anastassia Povalisina
Sisätautilääkäri

Olavi Kandolin kuuntelee aidosti ja toiset huomioiden. Hän osaa innostua ja innostuu haasteista. Pidän Olavia selkokielisenä ja taitavana sanankäyttäjänä.

Aila Lepistö

Olavi on rehellinen ja suoraselkäinen. Lähestyy asioita positiivisen kautta. Ratkaisuhakuinen ja hyvä neuvottelija.

Marko Viitala

Olavin sydän on puhdasta kultaa. Auttaa niin tuttuja kun tuntemattomiakin pyyteettömästi. Kotiseutu historian tuntemus todella laaja ja tarkka. Sitä hän sitten myös jakaa suurella innokkuudella etiäppäin, ihmisten tietoisuuteen.

Marjut Järvenpää

Olli on hämmästyttävän kerkiäväänen ihiminen. Hänen vuorokaudessaan näyttääs olevan enemmän tunteja kuin monen muun. Aikaansaavuudesta on varmasti hyötyä eduskunnassakin. Olli ei oo mikään nupajutes, vaan saa asiansa sanottua. Käsittääkseni sekin on etu kansanedustajan työssä. Lisäksi on tullut selväksi, että Olli on henkeen ja vereen Kurikan ja kotiseudun asialla.

Eve Ala-Kurikka
naapuri

Olavi on toimintaa täynnä oleva tehopakkaus, jonka vahva kotiseuturakkaus pysyy mukana päätöksenteossa. Lakeuksien mies!

Rami Ala-Nisula

Energinen, määrätietoinen ja ehdottomasti peloton. Tulevaisuuteen luottava.

Kaija Nyysti